2004

A második olimpiai ciklusunkban emeltünk a téten, célunk a tudásunk és tapasztalatunk nagyobb projektekben történő hasznosítása és fejlesztése volt.

Sikerült több jelentős intézmény, így a Gazdasági Versenyhivatal és a Nemzeti Hírközlési Hatóság webes megjelenésének kialakításához WEBES SZAKÉRTŐKÉNT tanácsokat adnunk, és közreműködnünk azok kialakításában.

INFORMATIKAI tanácsadóként közreműködtünk egy Java alapú portálépítő (MSS) szoftver létrehozásában, amelyet piacra lépése óta több mint százan választották elektronikus tartalommenedzsment rendszerükké. Az MSS segítségével a korábbi megoldásokhoz képest jelentősen felgyorsult, leegyszerűsödött és olcsóbbá vált internetes honlap vagy portál építése és fenntartása. 

2004-től egyre többen kértek fel minket weboldaluk kialakításához, így elindult WEBFEJLESZTÉSI üzletágunk is. Ekkor ismertük meg részletesebben az egyik szabad fejlesztésű nemzetközi portálépítő alkalmazást a DRUPAL-t, amely ma már az egyik legjobb és legsikeresebb ilyen típusú szoftverré vált. Amikor a feladat lehetővé teszi, mindig ezt a megoldást választjuk a weboldalak és webshopok kialakításához!

Megtanultunk prezentációt készíteni, előbb a Powerpoint, majd egy díjnyertes hazai flash alkalmazás, a SHAKER segítségével, az utóbbi időszakban pedig belekóstoltunk a Prezi fantasztikumába is.