szabo.akos blogja

WooCommerce webshop egyedi fejlesztésekkel

Különleges termékeket kínáló nemzetközi webshop egyedi megoldásokkal: Brilliant Water Webshop 
Több ezer termék megjelenítésére rendelést gyorsító kódszám listát használtunk, a 30-250 nagyságrendű termékkörnél a kereshetőség érdekében címkézhető termékkártyákat, míg az 30 alatti termékköröknél a hagyományos webshop megoldást. Rendelhető a shopban e-book, lehet ingyenes és fizetős konzultációs időpontokat online foglalni a tanácsadók szabad időpontjaira.

TheBodyQ.com - WiX - Los Angeles

Magyarországon nem olyan elterjedt a WiX weboldalkészítő rendszer használata, de komplex szolgáltatásai miatt az USA-ban sokan használják.

Kaliforniából talált ránk legújabb megrendelőnk, aki domainjét és prémium Wix szolgáltatását már hónapokkal ezelőtt megrendelte, de hiányzott az első lökés, az elindulás, hogy régi álma megvalósuljon: egy saját weboldal. 

November közepi első viber beszélgetésünk után 3 hét telt el, és elérhető vált a www.thebodyq.com.

WordPress weboldal az LMDokinak

A feladat egy időpontfoglaló mobilalkalmazást fejlesztő cég, az applikáció és különböző szolgáltatások bemutatására szolgáló weboldal elkészítése volt.

Blog rendszerben kerülnek fel az új szakmai hírek és az újdonságok, valamint a szolgáltatásokhoz kapcsolódó keresőbarát tartalmak.

Mi végezzük a weboldal SEO-ját, hírlevél küldési szolgáltatását, valamint kreatív anyagokat gyártunk a Facebook és LinkedIn kommunikációhoz is.

Oldalak