WooCommerce webshop egyedi fejlesztésekkel

Különleges termékeket kínáló nemzetközi webshop egyedi megoldásokkal: Brilliant Water Webshop 
Több ezer termék megjelenítésére rendelést gyorsító kódszám listát használtunk, a 30-250 nagyságrendű termékkörnél a kereshetőség érdekében címkézhető termékkártyákat, míg az 30 alatti termékköröknél a hagyományos webshop megoldást. Rendelhető a shopban e-book, lehet ingyenes és fizetős konzultációs időpontokat online foglalni a tanácsadók szabad időpontjaira.
A háttérben egy B2B rendszer is dolgozik, kiegészülve egy ügynöki rendszerrel, tehát a terméktanácsadók tudnak a szintjüknek megfelelő kedvezményes áron vásárolni, de akár a vásárló nevében is megrendelést rögzíteni fogyasztói áron (és akkor a jutalék kerül részükre elszámolásra).
A magyarországi üzemeltetésű webshop angol és német nyelven működik és a világ minden országából elérhető. Készül külföldi forgalmazók részére olasz, svájci és USA lokalizáció is.
A webshopot öszekötöttük a Billingo számlázó rendszerével, a Mailchimp szolgáltatásaival, a SEO-t pedig a RankMath segítségével optimalizáljuk.
Az indulástól kezdődően dinamikusan emelkedik az értékesítés. Ha elindítaná vagy fejlesztené webshopját, várjuk megkeresését!