Design - arculat - megjelenés

Professzionális design: partnerünk garancia a minőségre! www.gmdesign.hu

Gilányi & Magos Professional Design: Minőség. Csakis a minőség, a legapróbb részletekig.

A Gilányi & Magos Professional Design Studio Kft. 1991-ben alakult. Tulajdonosai Magos Rita csomagolástervező-tipográfus iparművész és Gilányi Csaba designer, eredetileg közgazdász. Érzékiség és racionalitás együtt, melynek gyümölcseit ügyfeleink és mi egyaránt élvezzük. Megbízóink elsősorban közvetlen megrendelők, de marketing-cégeknek, ügynökségeknek is dolgozunk. Pályázati felkérések során az esetek 75%-ában első helyen nyertünk.

Munkánk során ötvözzük az iparművészeti hozzáértést a magas művészi színvonallal és a tökéletes megjelenítéssel, valamint kifinomult piaclátással. Ennek köszönhetően megrendelőink szakszerű és esztétikailag színvonalas megoldásokat kapnak, olyan fotóval felérő és részletes technikai megjelentetéssel, mellyel a még nem létező jövőbeni produktumaikat láthatják, így aztán – különösen a csomagolástervek esetében – nincsen zsákbamacska. Sokkal ritkábban kell újratervezni. Tesztelni lehet a megjelenést a megjelenés előtt. Mindez ügyfeleinket sok – később jelentkező – kiadástól kíméli meg.

A legfontosabb azonban nem ez. Ami miatt ajánljuk magunkat, az az, hogy úgy érezzük, képesek vagyunk eldönteni a tervekről – legyen az saját grafika vagy másé – hogy átjön-e rajtuk az a magasabb klasszis, amitől az lesz, aminek lennie kell, vagy csak szoftver-bemutatót látunk. Megfelel-e a szakma által megkövetelt igényeknek, vagy csak céltalan kavalkád. Van-e benne kultúra vagy csak médiaipar. Tudjuk, hogyan használjuk a „teret” és hogyan álljunk ellen a vizuális csábításoknak. Számunkra a grafikai motívumok hiánya nem ürességet jelent. Az „üres” tér nálunk tudatosan a grafika része. Igyekszünk megteremteni egy vízuális pihenőkkel egybekötött grafikai világot. Kerüljük a napjainkra oly jellegzetes zsúfoltságot és fölöslegességet. Olyan világot tartunk élhetőnek, melyben nem csak rohanni tudunk, hanem sétálni is. Ahol kellemes terek vesznek körül, és a kevesebbel is többek vagyunk. Ezt a filozófiát követjük grafikai tervezési munkánkban. Mindezt azért, hogy Ön a legjobbak között jelenjen meg a piacon. Úgyhogy, ha nem akar "égni" a megjelenésével, akkor forduljon bátran hozzánk. Garantáljuk, hogy leégés helyett vállveregetést és irígy pillantásokat fog kapni.