Webshop létrehozása és üzemeltetése

Saját vagy bérelhető webshop? Magyar vagy külföldi? Barion, Simple vagy PayPal? GLS, DPD, MPL? Komplexen gondolkodunk. 

   

Webshop és kiszállítás: komplex és tökéletes kiszolgálásra törekszünk! Fizetési rendszerek, szakértelem, tapasztalat, rugalmasság.

Mit is jelent, hogy webshopokat készítünk? Hogyan is néz ki egy árajánlatunk? 

Érdemes webshopot indítani, de nem mindegy milyet és hogyan.

Amikor egy üzletet nyitunk helyiséget kell bérelni, előre fizetni néhány hónapot, közös költség, villanyszámla, alkalmazott, árukészlet, pénztárgép, többször is meggondolja az ember, hogy belevágjon-e. Ezzel szemben bérelni a neten egy webshopot néhány ezerért, aztán, ha történik valami majd megoldjuk, nagyon egyszerűnek tűnik. Sok ilyen webshoppal találkozhatunk, de ezek nem élnek sokáig. A webshop is egy üzlethelyiség, amelybe érdemes befektetni, de mindenképpen érdemes komolyan venni, hiszen legtöbbször könnyebben és sokkal több profitot termelhet, mint egy hagyományos üzlethelyiség. 
Az általunk kiépített és üzemeltetett webshopok esetében mindig ügyelünk az igényes arculatra, az ergonómiára, a törvényi feltételek teljesítésére. Az ajánlott webshop rendszereink eszköztára biztosíték arra, hogy minden egyedi igényre kedvező árú megoldással szolgáljunk: kategorizálás, keresés, fizetési módok, kedvezmények, kuponok stb.
Mi azonban nem álluk meg a technológiánál, hanem kérésre segítünk a webshop feltöltésében, biztosítunk ügyfélszolgálatot, és akár a számlázást, csomagolást és a postázást is megoldjuk!

Fejlesztési (implementálási) árajánlatunk 

Két rendszer közül választhatnak ügyfeleink:

1. A Drupal vagy WordPress portálrendszer webshop moduljai.

2. Bérelhető Shoprenter webáruház 

Az árajánlatot következő szempontok alapján készítjük el:

- körülbelül hány termék, hány kategóriában, milyen paraméterekkel kerül majd értékesítésre
- milyen nyelveken, milyen célpiacokra történik majd értékesítés
- milyen weboldalhoz tartozik majd a webshophoz, mekkora feladat lesz az arculat kialakítása, rendelkezésre állnak-e termékfotók stb.
- milyen fizetési módok, milyen kedvezményrendszerek, milyen típusú szállítási költség számítás, milyen kiegészítő modulok kerülnek beállításra induláskor.

 Az árakról 

 A szempontok figyelembe vételével egy webshop ára nálunk nagyságrendileg 150.000 Ft és 500.000 Ft közötti ársávban helyezkedik el. Mindig munkafolyamatonként árazunk, és igyekszünk legtöbbször az ügyfél számára is mérhetővé tenni a ráfordításainkat, például a tartalom feltöltését weboldalakban számoljuk, a termékfotók elkészítésére is több lehetőséget és árat adunk, az egyes modulokat, funkciókat, fejlesztéseket külön-külön árazzuk.

 Havi díj (karbantartás)

A Drupal/Wordpress webshopjainkhoz ingyen tárhelyet biztosítunk, a Shoprenter esetében ezt a bérbeadó szolgáltatja. 

Az általunk telepített Drupal/Wordpress webshopok folyamatos havi karbantartási díja (biztonság és frissítések) nettó 12.000 Ft.
Amennyiben a webshop általunk üzemeltetett weboldalhoz tartozik, akkor a díja nettó 8.000 Ft.

A Shoprenter esetében a bérbeadónak szükséges fizetni 5, 10 vagy 20.000 Ft-os havi bérleti díjat.

A karbantartási díj nem tartalmazza a tartalmi karbantartást, így a havi feladatok várható mennyisége alapján kedvező átalány webmesteri szolgáltatást is kínálunk, például 3 órás csomag 15.000 Ft helyett 12.000 Ft. 

Általános óradíjaink 

1. tanácsadás/szövegírás: nettó 7.500 Ft-tól
2. programozás/fejlesztés: nettó 4.000 Ft-tól
3. webmester/adatrögzítés: nettó 2.500 Ft-tól