IT weboldal tartalmi frissítése

Sokszor fordulnak hozzánk már meglévő megoldások és alkalmazások befejezése kapcsán. Ezekben az esetekben először mindig minőségi vizsgálatot tartunk, hogy a már elkészült félkész vagy kevésbé működő termék alkalmas lesz-e arra, hogy a Megbízó céljait, terveit valóra váltsa. Őszintén elmondjuk ilyenkor, ha a technológia már elavult, ha az adott egyedi fejlesztés élőmunka igénye biztosan meghaladja majd a Megbízó elképzeléseit, illetve ha az adott keretből érdemes inkább új alapokra építeni a projektet.
Ennél a WordPress alapú weboldalnál - https://progressoit.hu/ - nem merült fel semmilyen probléma, csupán az évekkel ezelőtti videók és tartalmak váltak elavulttá, illetve a szövegek átnézése, frissítése mellett új menüpontok beépítése vált szükségessé. Munkánk része ilyenkor a SEO vizsgálat és az esetlegesen hiányzó alapbeállítások és tartalmak elkészítése is.
Öröm számunkra, amikor tartalmi munkáknál új termékeket ismerhetünk meg, így most az Odoo nyílt forráskódú vállalatirányítási rendszerét, amellyel lehetővé válik az üzleti alkalmazások teljes integrációja.
Megrendelő: ProgressoIT Kft.
Megvalósítás: SALESABO - www.mediabo.hu