Weboldal készítés és megújítás

WordPress, Drupal vagy saját fejlesztés? Design vagy tartalom? Blog? SEO? Analytics? Adwords? Fontos kérdések. Megoldjuk.  

Esztétikus és hatékony weboldalak kivitelezése és karbantartása. Wordpress esetleg Drupal rendszert használunk: kulcsrakész, megbízható és bővíthető.

Mit is jelent, hogy weboldalakat készítünk?  Hogyan is néz ki egy árajánlatunk? 

Paraméterek: Üzleti ajánlatunkban célok, a feladat és a lehetőségek megismerése után röviden összefoglaljuk az ajánlati paramétereket. 
Klasszikus módon készítünk weboldalakat, próbálunk az ügyfél számára átláthatóan, érthetően és gyorsan dolgozni.

Tervezett munkafolyamatok (fázisonként)

1. Weboldal tervezése a megadott információk alapján: ez egy tanácsadási folyamat az ügyféllel történt megbeszélések alapján és az eredménye egy weboldal modell, egy vázlat, egy struktúra.

2. Új arculat (smink) elkészítése: az elfogadott modell alapján elkészül a weboldal grafikai terve, a smink. Legtöbbször a főoldal és néhány jellemző tartalmi oldal kinézetét prezentáljunk az ügyfélnek elfogadásra. 

3. Portálrendszer telepítése: a grafika készítésével párhuzamosan elkezdhető az előre egyeztetett tárhelyre a portálrendszer telepítése, a modell alapján meghatározott modulkészlettel.

4. Szerkezet, menürendszer, oldalak kialakítása: A weboldal modell, a tartalmak és grafika alapján létrehozzuk a weboldalt, a funkciókat. A munka lényegi része, eddigre ki kell derülnie mindennek. Sokszor találkozunk azzal, hogy tervezéskor (papíron) az ügyfél sok mindent bevállal, amit később nem tud, vagy nincs lehetősége megoldani és átadni nekünk. Ez alapján módosítjuk ilyenkor a terveket és a megvalósítás már ez alapján történik. 

5. Smink leprogramozása: A 4. és 5. pont nagy része párhuzamosan zajlik, a belső erőforrásaink, illetve az ügyfél projekt közbeni igényeitől függően. Ez az igazán látványos fázis az ügyfél számára.

6. Tartalmak átvétele, ellenőrzése, szerkesztése és feltöltése: Ebben a fázisban már átadjuk a terepet az ügyfélnek és várjuk tőle a tartalmakat, amelyeket szerkesztünk és feltöltjük a weboldalra. Igyekszünk a projekt közben segíteni, hogy az ügyfélnek minél egyszerűbb és gyorsabb legyen a tartalom összegyűjtése és átadása. 

7. Tervezett fejlesztési/modul kérések, tesztelés: Mielőtt élesítenénk a weboldalt, kialakítjuk, beállítjuk és teszteljük a funkciókat, a modulokat és az egyedi fejlesztéseket.

8. További később definiálandó fejlesztések, feladatok: Mindent nem érdemes, nem  célszerű a weboldal élesítéséig megoldani, hiszen sokszor kevésbé fontos, de bonyolult, időigényes apróságok miatt csúsznak el projektek. De megfeledkezni sem szabad róluk, ha már elindult az oldal! 

Az áraink (weboldal fejesztés)

Az árakat elsősorban a feladat mérete, a bonyolultsága és a határidő határozza meg. 
Egy weboldal ára nálunk nagyságrendileg 100.000 Ft-tól kezdődik a funkciók, tartalom mennyiségétől függően elérheti a milliós kategóriát is.
Mindig munkafolyamatonként árazunk, és igyekszünk legtöbbször az ügyfél számára is mérhetővé tenni a ráfordításainkat, például a tartalom feltöltését weboldalakban számoljuk, az egyes modulokat, funkciókat, fejlesztéseket külön-külön árazzuk, illetve sok feladatra több lehetőséget is ajánlunk. Kardinális pont általában az arculat, a grafika, hiszen ez teszi a mi weboldalainkat is egyedivé, azonban egy igényes, szép smink 100 ezer Ft-tól kezdődik. Az ügyfeleinknek ezért lehetőségük van akár sablonok (template) használatára is, amelyek akár ingyenesen, de teljes anyagok már 30.000 Ft-tól is rendelkezésre állnak. 

Határidők

Készítettünk már 2 hét alatt - tökéletes ügyféltámogatással - komplett weboldalt webshoppal, de néha hónapok szükségesek egy egyszerű weboldal elkészítéséhez (hetekig vártuk a tartalmat). A projekt időtartamára az ügyfél ugyanolyan hatással bír, mint mi a készítők, így a határidő lerövidítése is közös feladat.

Havi díjaink (karbantartás)

A weboldalainkhoz ingyen tárhelyet biztosítunk, amennyiben mi végezzük a havi karbantartást.
A karbantartási díj nem tartalmazza a tartalmi karbantartást, így a havi feladatok várható mennyisége alapján kedvező átalány szolgáltatási csomagot készítünk.

Általános óradíjaink
Legalább féléves együttműködés esetén 10% kedvezményt biztosítunk óradíjainkból.

2024. január 1-től változtak nettó óradíjaink: 
Weboldal fejlesztés (CMS): 13.000 Ft
Weboldal fejlesztés (egyedi): 14.000 Ft
Webshop fejlesztés (CMS): 14.000 Ft
Webshop fejlesztés (egyedi): 15.000 Ft
Applikáció fejlesztés (frontend): 19.000 Ft
Applikáció fejlesztés (backend): 20.000 Ft
Kreatív munkák (szöveg, hang, kép, videó): 13.000 Ft
Marketing, értékesítési és üzleti tanácsadás: 15.000 Ft